Ajankohtaista - vuosi 2017

Artikkelin hakemisto

14.11.

Auran Kuntoilijat ry:n syyskokous tiistaina 14.11.2017 klo 19.00 Maijantien parkkipaikalla. Makkaratarjoilu. Tervetuloa!

12.9.

Sieniretkellä ilma oli mitä mainioin ja retki oli erittäin onnistunut. Löysimme monia erilaisia sieniä sekä opimme tunnistamaan niitä. Saimme myös opastusta sienien käsittelemisestä sekä käyttämisestä ruoanlaitossa.

Kiitokset loistavalle oppaallemme Sari Palomäki-Raitalalle sekä innokkaille sienestäjille!

sieniretki

sieniretki2017

17.6.

HUOM! Retki peruttu vähäisten ennakkoilmoittautumisien vuoksi.

virkistysretki2017

HUOM! Alle 7-vuotiaat maksutta retkelle!

25.5.

Kesä on tulossa, ja alueen nuoriso aktivoituu ulkoilmasta nauttimiseen. Auran Kuntoilijoiden laavusta on kehkeytymässä nuorison suosittu illanviettopaikka. Onhan siellä luonnon rauhaa ja loputtomasti polttopuuta. Isot roskaamisalueet ja suorat pellot kulkemiseen, sekä rakennuksia kiipeilytelineiksi.

Ikävä kyllä, moottoriajoneuvolla kulkeminen reitillä on kielletty ja maat ovat edelleen maanomistajien, joten reitin ulkopuolella kulkeminen ei ole sallittua. Polttopuilla ei myöskään ole tarvetta lämmittää koko aluetta, eikä rakennuksia ole tehty kiipeilyä varten. Liian usein ulkoilijat ovat joutuneet siivoamaan laavun ympäristöä edellisten roskista.

Alueen käyttäjien on hyvä ymmärtää, että maat, jolla reitti ja laavu sijaitsevat, ovat yksityisten omistuksessa. Kuntoilureitistön olemassaolo ei ole itsestäänselvyys, mikäli maanomistajien omaisuutta ei kunnioiteta.

Auran Kuntoilijoiden laavu ympäristöineen on tarkoitettu jokaisen ulkoilijan käyttöön. Jatkossa ilkivallasta tehdään viranomaisasia, joten vanhemmat pääsevät keskustelemaan oikean tahon kanssa. Helpompi tapa on keskustella etukäteen, ja valistaa jälkikasvuaan yhteisistä pelisäännöistä. Jos roskaat, niin siivoat. Kunnioita luontoa.

Haluamme tarjota kaikille paikan nauttia luonnonläheisyyttä, grillausta ja retkeilyn tunnelmaa, vaikka koko perheen voimin!

Auran Kuntoilijat ry

Mitä voit tehdä, jotta reitistö laavuineen säilyy? Tule mukaan, liity jäseneksi, niin mahdollistat toimintamme jatkumisen.

6.5.

Polttopuutalkoot lauantaina 6.5. Kokoontuminen laavulla klo 10. Talkoolaisille tarjolla makkaraa sekä nokipannukahvia. Voit ottaa mukaan vesurin tai kirveen sekä tietenkin iloista talkoomieltä. Risujen kantoa ym. Tervetuloa!

11.4.

Auran Kuntoilijat ry:n kevätkokous tiistaina 11.4.2017 klo 19. Cafesco, Hongistontie 1. Tervetuloa!

25.3.

Polttopuutalkoot lauantaina 25.3. Kokoontuminen laavulla klo 9.00. Talkoolaisille tarjolla makkaraa ja mehua sekä nokipannukahvia. Voit ottaa mukaan vesurin tai kirveen sekä tietenkin iloista talkoomieltä. Risujen kantoa ym. Tervetuloa!

26.2.

Ladut olivat hyvässä kunnossa myös sunnuntaina. Latuja kehuttiin, kiitos tästä jälleen ahkerille talkoolaisille. Pulkkamäki ja luistelukenttä olivat myös kunnossa sekä ahkerassa käytössä. Moni perhe oli myös tänään paikalla makkaraa grillaamassa ja eväitä syömässä.

4.3.

ulkoilupaiva040317

17.1.

jasenkirje2017

4.1.

Auran Kuntoiljat jäädyttää yhteistyössä Auran kunnan kanssa luistelukenttää kuntoilureitin parkkipaikan viereen. Tervetuloa pian luistelemaan!

luistelukentan jaadytys

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net